perjantai 23. joulukuuta 2011

coca-colaa

Hitsin vitsit kun on aika taas hurahtanu. Huomenna on jo jouluaatto. Hommat joulun odotukseen on jo hyvällä mallilla, lahjat hankittu ja pakattu ja juurikin tällä hetkellä kinkku muhii uunissa. Yleensä olen kinkun paistanut aaton vastaisena yönä, mutta tällä kertaa päädyin paistamaan sen jo päivällä, ettei tule huomenna kiire jäähdyttelyn kanssa.

Itsellenikin innostuin taas eilen ostamaan joululahjoja, ginatista löysin kivat yli polven- sekä polvisukat.

7,95 euroa pari Gina tricot.

Maxi-makasiinissa pyörähettiin joulupaperi ostoksilla ja mun oli ihan pakko saada cokis-krääsää! 


Tarjotin 4,99 
Pillipurkki 3,99 

Sain vihdoin sen kauan kaipaamani "hedelmäkorin". Mua on ärsyttänyt aivan suunnattomasti pöydillä pyörivät hedelmät ja vihannekset. Kaappiinkaan niitä ei kehtaa laittaa, kun kuitenkin unohtuvat sinne ja puolen vuoden päästä saa mukavan yllätyksen paikallistaessa banaanikärpästen alkulähteitä. 
Pillipurkki on muuten vaan ihana. 




Punnitse ja säästä:stä hain joulusuklaat appelsiini x2, minttu ja valkosuklaa. Sinne oli tullut uutena tuotteena tommonen suklaalevite mikä oli pakko ottaa maistiaisiksi. 


Sitten mulla on myös maailman paras iskä joka rakenti meille tuparilahjaksi seinähyllyn. Keittiössä on ollut työtasoista puutetta ja ongelma hoitui tällä. Iskä hommas meille myös kinkun jouluks ja on muutenkin ihan paras ja ihana.  




2 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla! :) Jään kyllä varmasti seurailemaan tätä! (: Sinäkin voisit käväistä minun blogissani, kommentoida ja mieluusti myös liittyä lukijaksi!
  Hyvää joulua!
  tv. Mmilya http://mmilya.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että tykkäät! :) Käynpä saman tien kurkkaamassa blogiasi.
  Ja oikein hyvät joulut sinullekkin!

  VastaaPoista