tiistai 24. tammikuuta 2012

Yllätyksiä

Oi kuinka olikaan ihana tulla töistä kotiin, kun Pekka oli väsännyt minulle ruoan oikein kynttilöiden ja viinin kera. Kyllä sitä kummasti väsyny immeinen piristyy. 


 Ruokana oli intialaista lammassoossia Do Piaza, lammas oli vaan korvattu possulla ja voimakkaasti maustettuja wokkivihanneksia. 


Tätä Pato amado (aku ankka-viini) viiniä on meillä ollu kerran aikasemmin ja heti tykästyin, tosi hyvä ei liian kuiva, itse tykkään täyteläisemmistä punkuista. (Lasissani ui kynttilä.)


Lammas (possu) ohje bongattu tästä kirjasta, mikä on muuten mahtava! Suosittelen hankkimaan, mitään keittokirjaa ei ole tullut käytettyä niin ahkerasti, kuin tätä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti