maanantai 4. huhtikuuta 2011

Elokuvia

Hyviä elokuvia on satoja, mutta vain muutamat pääsee siihen joukkoon mitä jaksaa katsoa kerta toisensa jälkeen uudelleen. Nyt esittelen kolme omaa suosikkia mitkä osu ja uppos ja tulen katsomaan vielä monet monituiset kerrat uudelleen.

Ekana Natural born killers, rakkautta ensi silmäyksellä. Loistava tarina Tarantinolta jonka on ohjannut Oliver Stone, pääosissa Woody Harrelson  sekä aivan fantastinen Juliette Lewis. Elokuva on rakkaustarina Mickey ja Mallory Knoxista, jotka naimisiin mentyään lähtevät väkivaltaiselle murharetkelle. Ja jos joku ei ole vielä kyseistä elokuvaa nähnyt, nyt kipinkapin katsomaan!
Tokana tulee Pulp Fiction, Tarantinoa parhaimmillaan. Tästäkään leffasta ei sitä mäiskettä puutu. Pääosissa John Travolta ja Samuel L.Jackson.
Vikana Domino, joka perustuu löyhästi palkkionmetsästäjä Domino Harveyn elämään, niin kuin leffan alussakin todetaan "based on a true story...  sort of...". Tässä leffassa pidän erityisesti sen esitystyylistä kuten värien käytöstä tunnelman välittäjänä. Pääosissa Keira Knightley, Mickey Rourke sekä Edgar Ramirez.
Mitä näistä voisikaan päätellä elokuvamaustani Tarantinomaista tulkintaa ja väkivaltaa.
Nämä kolme eivät suinkaan ole ainoat all time favourite leffat, kaikkien listaamiseen menisi vaan tolkuttomasti aikaa, joten päädyin näihin kolmeen. Aika hyvin näistäkin käy jo ilmi mistä erityisesti pidän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti