keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

muovipullomekko


Mä niin rakastan kangaskauppoilla kiertelyä, silloin kun on joku tietty idea päässä. Opinnäytetyöhön oli tarkoitus tehdä musta kellomekko ja vihreä vyötärökorsetti, no eihän sieltä kaupoilta mitään mustia mekkokankaita löytynyt. Mikä ihmeen stretch-buumi nyt on meneillään? Kaikessa oli stretchiä, paitakankaista satiineihin. Päätin sit vaihtaa värit nurinkurin ja mekosta tuleekin vihreä ja korsetista musta. Mekkoon ehkä lisään jotain mustia yksityiskohtia ja korsettiin taasen vihreitä.
Mekkokankaana toimii nyt kiva limetinvihreä satiini, mikä on valmistettu PET kierrätyspulloista. Tästä alkoikin päässäni muhimaan kirjallisen osion aihe "Vihreät vaatteet", eli eettisestä ja ekologisesta muodista. Aihe ehtii varmaan vaihtua vielä sen 15 kertaa, mutta tuosta aloitan nyt tekemisen.
Korsettiin valikoitui musta stretch satiini, mutta eipä tuo häiritse kun tukee kankaan kunnolla ja onhan korsetissa farkkurunko, eli ei pitäis päästä venymään mihinkään suuntaan.

Kuvamateriaalia ei valitettavasti ole tarjolla, koska olen laiska ja unohtelevainen ihminen ja tajusin vasta kotona "ai niin ne kuvat". Oli mulla sentään kamera kouluun lähteny mukaan, eli en oo täysin menetetty tapaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti