torstai 31. maaliskuuta 2011

Opinnäytetyö

Kauhee opinnäytetyökriisi päällä, ei oikeen tiedä mitä tekis vai tekiskö sittenkään mitään. Ensin ajatuksena oli pikkumusta ja vyötärökorsetti, mutta nyt ajatukset ovat lähteneet enemmän kellomekon ja vyötärökorsetin suuntaan. Korsetti nyt ainakin tulee, mutta se vaate korsetin kaveriksi? Kellomekosta ajatukset lähtivät sitten hameeseen ja paitaan ja entä jos korsetti olisikin kokokorsetti AAARGH!

Ja sekään ei vielä riitä, että keksii minkä vaatteen teet, kun sit pitäis väsätä vielä se kirjallinenkin osio ja mikähän lie senkin aiheena. Aina kun pitäisi päättää jotain esitelmien ym. aiheita mä meen ihan lukkoon ja mulla pyörii sata ja yksi ideaa mut mistään ei oikeen saa kiinni, tai sit en osaa vaan valita. Korsetti kirjallisen aiheena kuulostaa niin tylsältä, aiheen pitäisi olla rajatumpi jotta pääsisi syventymään kunnolla aiheeseen eikä kertoa vaan pääpiirteittän korsetin historiasta. Tässäkin on näitä ideanpoikaisia ollut kaikenlaisia muunmuassa 1800-luvun pukeutuminen ja varsinkin se tyyli mitä näkyi Deadwood sarjassa.


Muita ideoita oli 1900-luvun alkupuolen korsettimuoti tai korsetit rock-kulttuurissa. Aihehan voisi myös käsitellä jotain alakulttuuria esim. punkkia. 
Rinnakkaisluokkalainen tyttö teki kirjallisen osion burleskista voi vitsi kun olis itse tajunnu tuon aiheen! 
Työn tekeminen alkaa jo ensiviikolla joten pitäis pikkuhiljaa joku aihe lyödä lukkoon. Onneksi meillä on tässä jaksossa niin omituisia kouluviikkoja, että työtä saa tehdä melkein kolmatta viikkoa eli jää enemmän aikaa töihin kotona. 
Mä veikkaan et mun polla ehtii räjähtää vielä tän viikonlopun aikana, kun aivot joutuu liian koville. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti