keskiviikko 17. elokuuta 2011

Terveisiä piäkaapunnista.

Sitä on palauduttu reissusta. Lintsillä tuli huudettua kurkku suorana kaiken maailman vempeleissä, vaikka kovasti lupailin ennen lähtöä olla kiljumatta ja elin siinä uskossa itsekkin. Pitihän se Ukkokin käydä katsastamassa. Puolessa välin jonotusta alko tulemaan olo, et jos nyt sittenki mentäs vaan johonki karuselliin, mutta uskalsin kuin uskalsinkin. Oli ihan yhtä hurja miltä näyttikin, hui.
Mikä lie päähänpisto tuli lähteä viimeisenä vonka putoukseen. Ei se pentuna kastellu noin paljon, ne on varmaan lisänny sitä vettä siihen altaaseen tai jotain. Olin ajelun jälkeen aivan läpimärkä eikä tarvinnu enää huolehtia onko tukka hyvin. Mukava oli lähteä keskustaan läpimärissä vaatteissa ja sielläkin piti vielä kaveria odotella puolisen tuntia ennen kuin pääsi hotellille kuivattelemaan.


Kaveri opiskelee parturikampaajaks ja halus laittaa mun tukan illaksi.
Muki ei tykänny kuumasta kahvista ja muuttu äkäseks.
Mister kuvauksellinen.

Shoppailinkin kaikkee kivaa, en vaan taas oo osannu kuvata mitään, joten esittely postaus luvassa myöhemmin (toivottavasti).

Sunnuntain krapulapäivän pelastus oli korkeasaari, äkkiä vierähti muutama tunti ja olokin kummasti helpotti. Loppu päivän olikin krapulapäivän idioottimaiset jutut ilman pahaa oloa, parhautta. :D Mikähän lie kun krapulassa keksii aina kaikki parhaimmat ideat.

Hihhii, näillä apinoilla oli hauskat viikset.


Laiskiainen oli ihana, satuttiin just ruokinta aikaan paikalle ja tyyppi alko heräilemään, mut ei ikinä päässyt liikkeelle. Voin kyllä kuvitella, että 23 tunnin yöunilta herääminen ei tapahdu hetkessä.Mun kamera osaa ottaa omatoimikuvia, tässä uus paitani.


Käärme ja meijän kenkiä.


kääpiömangusteja

Laama <3 Ei ees ollu ku joku laaman serkku, mut silti. <3


Tää oli vikkelä kaveri, otin kymmenkunta kuvaa ja tästä yhestä jopa erottaa jotain. Pikkupanda.Lumilepardi aka kotikissa.


Tämä kaveri oli joukon mannekiini. Juoksi esittely kierroksen ja pysähty poseeraamaan aina tasasin väliajoin. Hauska. 

Joulupukki


Tappelupukaritawwww


double awwwww
Pakollinen perhelomien kuvaus pentu istumaan jonkun puisen peuran selkään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti