sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Luottokamat osa 2. Meikit

Meikkirintamalla olen tykästynyt kahteen eri tuotemerkkiin, näitä ovat Lumenen natural code sekä Rimmelin London. 
Meikkivoiteena käytän Lumenen Natural code Matt Makeup - meikkivoidetta, väriä 10 vanilla. Omistan myös Natural coden meikkipuuterin, mutta se ei oikein sovi minun iholleni, on vähän liian stydiä, mutta peitevoiteena menee tarvittaessa. Ennen tätä meikkivoidetta käytin Maybellinen Dream matte mousse - meikkivoidetta. Tuote oli ennen tosi hyvä, en tiedä muuttivatko koostumusta vai muuttuiko oman ihoni kosteus/rasvaisuus, mutta meikkivoide ei enään pysynyt kuten ennen. Vähän kun pyyhkäisi ihoa, niin siihen jäi järkyttävän näköinen rantu mistä voide lähti pois. Muutaman päivän sain kulkea raitanaamana, kunnes kaveri suositteli natural codea, itseasiassa hän oli suositellut meikkipuuteria mutta ostinkin voiteen. Vahingoistakin voi siis olla iloa.

Puuterina käytän Lumene Natural code Mineral powder - puuteria, 10 vanilla en edes muista mitä puuteria ennen tätä käytin, taisin etsiskellä silloin oikeaa sävyä. Oikeasti vaaleaa puuteria oli tosi hankala löytää, enkä vaihda kun olen oman sävyni nyt vihdoin löytänyt.

Ripsivärinä Lumene Natural code eye dramatizer volume maximizing mascara. Hyvää ripsaria on ollut todella hankala löytää, ennen natural codea mulla oli käytössä wet and wild xxl lash, mikä oli todella hyvä ripsari ja jolla sai oikeesti sitä tuuheutta ripsiin. Wet and wild sitten meni ja korvasi vanhat tuotteet uusilla muka vastaavilla, eikä tätä väriä enään valmisteta. Ostin wet and wild:ta uuden ripsarin mega protein mascaran, tällä ei tehnyt yhtään mitään. Ripset ei erotu lainkaan, menisi ehkä kesäpäivänä kun haluaa hakea luonnollista lookkia.
Seuraavan kokeilu ripsarin ostin tutulta ja turvalliselta Lumenelta ja sitten tärppäs. Tällä mascaralla saa pitkät ja tuuheat ripset mitkä ei kuitenkaan takerru toisiinsa jättimäisiksi ripsipaakuiksi.

Kulmiini laitan Rimmel London  - kulmakynää sävyä 001 dark brown sekä Lumene eyebrow control - muotoiluvahaa, jottei karvat sojota minne sattuu.

Eylinerina Rimmel London glam eyes musta. Kun eka kerran ostin tämän muistan miten hankalaa ton pitkän varren kanssa oli taiteilla, kun olin tottunut siihen lyhyeen. Kirosin ostoa ja vannoin ostavani sen normaalin kun rahat tulee. En ostanut normaalia, en. Kun tekniikan oppii tää on aivan loistava eyelineri, pitkällä varrella on loppujen lopuksi helpompi piirtää silmät kuin lyhellä, ja ohuella terällä saa siistimmän ja kauniimman jäljen.

Poskipunasta en saanut niin siedettävää kuvaa, että olisin sen tänne lisännyt, mutta käytössä on Lumene luomiväri 37 red planet tämä on siis useita vuosia vanha ja tässä on punaista kahta eri sävyä, tummempaa silmiin ja vaaleempi poskipunana. Ihmettelen kovasti että tämä on edes ehjä enään, olen nimittäin tiputellut ihan muutaman kerran lattialle, itse asiassa noin tunti sitten viimeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti