perjantai 8. heinäkuuta 2011

silikoni-bimbo-bändäri-viekkarit

Kuinka ikävä mulla onkaan Rock of love sarjaa ja sitä ihanaa bimbo-draamaa. Olenkin jäänyt ihmettelemään miksi subi ei ole ottanut sarjan spin-offeja ohjelmistoon. Palautettakin laitettua useampaan otteeseen. Erityisesti olen odotellut Carm schoolia, jossa 14 Rock of loven eka ja toka kauden tyttöstä laitetaan Sharon Osbournen johdolla käytöskouluun.

Charm schoolissa esiintyy myös Lacey (Rock of love 1), tämä nainen mikä saa verisuonet poksahtelemaan päässä, mutta jonka tempauksia on silti mukava katsella. Harvaa ihmistä tekee mieli vetää turpaan ja samaan aikaan odottaa innolla mitä se seuraavaks keksii. Ärsyttävyyskin on taitolaji.Ja tästä päästiinkin avautumaan suomalaisesta televisiotarjonnasta näin tv-chattien, voittopottien ja tositv:n aikakautena. Joka tuutista tulee silkkaa sontaa. Ketä kiinnostaa katsella BB-Nikoa uimahousuissa, torjumassa virtuaalisia lentopalloja? Sitten kokataan meillä ja teillä ja siellä ja täällä. On Tiinan, Niinan ja Mikon keittiötä. Ja pitäähän siitä kokkauksesta olla vähintään kymmenen eri kisailuohjelmaakin. Seuraavaksi laitetaan koti, piha, auto ja akka kuntoon. Ja näitähän ei voi näyttää vaan kertaalleen, ne pitää uusia ainakin kolmesti. Uusikaa niitä oikeita sarjoja mitä ihmiset katsovat! Mut ei, ja jos kerrankin satutaan näyttämään uusintaa jostain oikeesta sarjasta se näytetään keskellä yötä! 

Jos tehdään realityä, tehdään siitä kunnon draamaa. Täysiä vastakohtia saman katon alle, mielellään vielä kilpailemaan miehestä (naiset van osaa tapella viihdyttävämmin, jos haluan nähdä miesten tappelevan katson showpainia), eikä unohdeta viinatarjoiluja niin johan saatiin soppa. Mii laik. 
Ketä kiinnostaa katsella, kun Pirkko keittää siskonmakkarasoppaa ja kertoo samalla tarinaa kuinka sota-aikana söi ensimmäisen siskonmakkaransa, jouluna. 

2 kommenttia:

  1. Rock of love rokkaa! Kolmas kausi, jossa naiset oli Bretin mukana keikkabussissa oli vahan tylsa, mutta silti niita iki-ihania bimboja riitti. Mua suosikki on kautta kausien kylla Heather :)

    VastaaPoista
  2. Ei tosiaan kolmosessa ollut enää niin kova meininki kuin muissa kausissa. Heather oli kyllä melkonen persoona, samoin ranskis ja Daisy. :)

    VastaaPoista