keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Roller derby

Pari vuotta sitten tutustuin ensimmäisen kerran aiheeseen nimeltä roller derby. Heti tuntui että hei, täähän on mun juttu. Muistan sen alkuinnostuksen, kun olin löytänyt uuden ihanan asian ja ahmin roller derby-tietoutta netistä, katselin videoita, selailin blogeja, kaikkea. Niihin aikoihin Helsinkiin oltiin perustamassa Suomen ensimmäistä derby liigaa ja minä kateellisena seurasin vierestä, miettien jospa minäkin voisin ilmoittautua mukaan. Kuitenkaan ei itselläni rahkeet riittänyt lähteä perustamaan Kuopioon liigaa, vaikka kyllähän sitä silti aina ajatustasolla päässään pyöritteli.
Talven tullen derbyily painui unholaan, kunnes aurinko alkoi taas lämmittämään ja lumen alta löytyi asfaltti. Whip it! leffa löi vielä lisää vettä myllyyn. Silloin alkoi nettikaupoissa pyöriminen tarkoituksena tilata luistimet. Jos sitä edes olisi kesän harjoitellut luistelua, vaikkei vielä joukkueeseen pääsekkään. Budjetti sanoi sillä hetkellä nounou ja sekin jäi.
Aika ajoin asia on ollut unohduksissa, mutta tasaisin väliajoin noussut taas pinnalle. Minustako derby tyttö?
Sitten meni Seinäruusunen blogissaan kirjoittamaan roller derbystä  ja herätti uinuvan tiikerin. Tämän postauksen jälkeen Seiniksen blogissa on tasaisin väliajoin ilmestynyt kadettavan ihania derby juttuja. Voi Seinis minkä teit.
Kesän ajan haudoin asiaa päässäni ja lopultakin päätin, että nyt se on saatava derby jengi Kuopioon! Kappas vain, pienen googletuksen jälkeen huomasin, että joku onkin jo tarttunut tuumasta toimeen. Jos tästä pikkuhiljaa tulisi todellisuutta ja pääsisin minäkin rullailemaan.2 kommenttia:

  1. Hihihi, Anteeksi...tai en pyydäkkään, sillä RULLAAMAAN SIITÄ!!!!

    VastaaPoista
  2. Voi kunpa keväällä pääsisinkin rullaamaan tästä! :D

    VastaaPoista