sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Psychobilly freakout

Perjantaina oli Psychobilly freakout, esiintymässä olivat The obscenes, Vulture club ja The meteors ja hauskaa oli. Aloiteltiin minun luona grillauksen merkeissä. Saunan lämmitystäkin mietittiin alkuviikosta, mutta kun mittari näytti jotain 30 astetta saunanhimot hävis aika äkkiä.
Keikalla oli mukavaa, jollei mukaan lasketa meteorsin aikaan vieressäni ollutta herras henkilöä. Tämä ihana poitsu vei lavan edessä tilaa ainakin kolmen hengen edestä ja tunki kokoajan sitä koipeaan meitsin kylkeen. Ja oli tosi mukavaa kun se käsikin piti tunkea ihan siihen viereen ja tulla aina vähän lähemmäs kun itse pääsin kauemmas. Jos tunnistat itsesi tästä niin haistappa ihan juuri sitä. Kyynerpää oli kovassa käytössä ja jos olisin ollut kännissä olis varmaan ollu kovemmassa. Pitääkin olla selvinpäin niin kiltti ihminen. Damn.
Kuumakin siellä pubissa tuppasi olemaan ja keikan jälkeen olis voinu pistää märkäpaitakisat käyntiin. Onneksi käytin mustaa paitaa. Keikan aikana piti lähtee vettäkin hakemaan ja silti tuntu et taisin kärsiä jonkin moisesta nestevajauksesta tuli sen verran huono olo kun kotia lähdettiin. Mutta kaiken kaikkiaan huippu ilta, näin paljon tuttuja, niitä kauempanakin asustelevia. Ja meteors oli taas vaan niin hyvä!


 En osannu käyttää kameraa viikonloppuna vaikka mukana olkin, tuli otettua vain muutama kuva ja nekin julkaisukelvottomia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti