tiistai 1. marraskuuta 2011

Teneriffan kuulumisia part. 5

Kuten aiemmin jo kerroinkin torstaista sunnuntaihin oli lämmintä ja aurinkoista, ja päästiin rantalomailun makuun. Merenkäynti oli kovaa ja aallokossa oli ihana polskia, ei tainnu kertaakaan olla vihreää lippua (turvallista uida) salossa, vaan suurimman osan ajasta näkyi keltainen lippu (uiminen omalla vastuulla). 


Keskipäivän kuumimmat hetket vietettiin kaupungilla kävellen ja ihmetellen. Ehkä ihan järkeväkin ratkaisu tällaiselle kalpeanaamalle säästää se itsensä kärventäminen iltapäivään.

Tavisvaatteissa. Kauhistuin aamulla kun katoin itteeni peilistä, että miten tavalliset vaatteet mulla olikaan. :D Vaatteet siis paikan päältä ostettuja. 


Tuli ihan keskitysleiri mieleen näistä piikkilanka-verkko viritelmistä.


Sunnuntaina löydettiin suomalainen ravintola Kukkuluuruu. Oli muuten hurjan hyvät ruuat. Harmi vaan että löydettiin tämä paikka vasta viimesenä päivänä, olis voinut käydä useamminkin syömässä. Jos Puerto de la cruziin suuntaatte käykää ihmeessä tutustumassa! 

Salaattia ja frittilautanen.

Mulla samainen salaatti ja katkarapuja valkosipuliöljyssä.

Kukaan ei ollu opetannu Pekalle miten tupakkaa poltetaan. 

Kauhistus mitenkä mun naama punottaakaan tässä kuvassa, valaistuskaan ei paranna asiaa. Loman viimeinen ateria, paikallisia ryppyperunoita mojo kastikkeella ja serrano kinkkua. Nami että olikin hyvää. Mojo soosseja piti ostaa vielä kotiinkin viemisiks, on nimittäin maistamisen arvoinen herkku! Juomana ravintolassa itse sävelletyt omppusiideri ja lonkero.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti