lauantai 22. tammikuuta 2011

Kirppari kierros


Tänään päätin lähteä kiertämään kirpparia josko sieltä löytäisi jotain uutta ja ihanaa. Eli suuntasin keskustaan citypörssiin, olishan tuota voinut muuallakin piipahtaa, mutta kiitos upeiden unenlahjojeni nukuin puoli yhteentoista ja lähtö viivästyi. Lisäksi meidän piti toimittaa Peppi-koira kotiinsa matkallamme kaupunkiin. Eikä sieltä kaupungistakaan pelkällä kirpparilla selvitty, vaan piipahdimmepa vielä pubissa morjestamassa kavereita (kun kerran väkisin vaativat) ja kyllähän siinä piti situkkakin imasta, kun kerran tarjottiin.

Kirpparilta tarttui mukaan kauluspaita, hame, mekko, korvikset ja kaksi viimevuoden oliviaa.


Kauluspaita 


Hamonen


Mekko
Tarkempaa kuvaa taskusta ja henkseleistä

Lehdet ja korvikset

Korvikset

Korvakorut olivat jonkun taiteilijan tekemiä, näitä ihastuttavia koruja oli siellä tosi paljon lisää erilaisia. Mekosta en ottanut kuvaa päälläni koska se ei istu mistään kohdasta ja ajattelin muokata siitä itselleni hamosen, mutta siitä lisää myöhemmin kunhan projekti edistyy. Ihana päästä lueskelemaan noita vanhoja muotilehtiä ja lukemisen jälkeen pääsen hyödyntämään kollaasi materiaaleina.  
Kotiin päästyämme väännettiin järkyttävän iso kasa kinkku-tonnikala-salaattia, sitä oli ihan aikuistenoikeasti niin iso kasa ettei meinannut kuppiin mahtua. Pahoittelen kuvien hirvittävää laatua, minun kamera on vanha ja raihnainen ja tarvitsen kovasti uutta. Jospa tässä kevään aikana joku minut kiikuttaisi kamerakauppaan ostamaan uusi parempi kamera jolla saa hyviä kuvia ja jossa paristot kestävät pitempään kuin tunnin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti