sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Luottokamat osa 1. hiukset

Mä olen hyvin merkkiuskollinen ihminen, kun löydän tuotteen joka toimii harvemmin vaivaudun edes kokeilemaan muita ja yleensä saman merkin sisällä toimii myös muut tuotteet. Hiusasioissa luotan Cutriniin eikä ole cutrinin löytämisen jälkeen ollut tarvetta etsiä parempaa.


Hiuslakka, ilman sitä.... niin en halua edes kuvitella mitä tapahtuisi jos pikku-Julialta riistettäisiin hiuslakka. Eli käytän päivittäin ja paljon, paitsi vapaapäivinä jolloin en liiku kämpästä mihinkään ja tukka on kuin risukasa (niin kuin esmes tänään). Hiuslakkana toimii Cutrin choozism super strong hairspray. Rakastan noita +150%-pulloja ei tarvii kokoajan juosta ostoksilla ja on yleensä samanhintaisia kuin pikkupullot.

Muotovaahtoa käytän aika harvoin, nyt talvella olen alkanut käyttämään enemmän, kun tukka lässähtää helpommin kuin kesällä. Ja tuosta pullostakin huomaa että ei ole ihan äsken tullut ostettua lisää, on vielä vanha chooz. Cutrin chooz volume mousse control. Tätä tuskin enään edes saa kaupoista.

Muotoilu-/lämpösuojasuihke on päivieni pelastus. Ennen kuin löysin tämän tuotteen ongelmana minulla oli otsiksen lässähtäminen päivän mittaan, vaikka kiersin kuinka tiukkaa rullaa tahansa ja lakkaa laitoin kilotolkulla niin silti se vaan aina valahti. Sitten kampaaja tuttavalleni avauduttuani hän suositteli tätä nimenomaista muotoilusuihketta jossa on vielä kaupanpäälle lämpösuojatkin. Kertaakaan en ole ostostani katunut, otsis alkoi kuin alkoikin pysymään siinä missä kuuluukin. Tätä suihkautan aina otsikseen ennen muotoilua. Cutrin Choozism multispray strong.

Haudehoito on vastaus kuinka pidän punaisen punaisena. Tämän käytän kerran viikossa tai kahdessa, riippuen kuinka nopeasti väri ehtii kulahtaa. Haudehoidon virkaa toimittaa Crestol Colorgloss pippurinpunainen.

Vastaus talvisiin sähköisiin hiuksiin Schwarzkopf Bonacure moisture kick conditioner. Tämän löysin vasta tänä talvena kun hiukset alkoi hengailla missä sattui, ei kiva. Tuotteeseen olen ollut tyytyväinen, on selvästi vähentänyt sähköisyyttä. Tykkään tästä suihkepullosta, kun sitä voi suihkia hiuksiin myös pesujen välillä. Olen kyllä kuullut että voidemainen hoitoaine tepsisi paremmin.

Shampoona on Cutrin reflection cranberry red. Hyvin on virkaansa toimittanut.

Hoitoaineena minulla on oma mixaus, heitän sekaisin 50/60 punaista suoraväriä ja hoitoainetta, mitä milloinkin sattuu käsiini etsiytymään tällä hetkellä Pantene Pro-v repair and protect. Tässä mixerissä en ole ollut niin tarkka hoitoaineen suhteen pääasia on kuitenkin saada sitä väriä lisää tukkaan.


Ja sunnuntai päivän iloksi täydellisen hiusvärin metsästys jatkuu. Minä en siis vieläkään ole löytänyt sitä oikeaa. Kokeiltu on tähän mennessä:
Schwarzkopf Live Red Passion en muista tarkkaan mikä tässä oli vikana, oisko ollu liian tumma. Jokatapauksessa ei ollut hyvä.
Schwarzkopf Live Real Red tämä oli parempi kuin edellinen, mutta  tukka näytti tietyssä valossa porkkanan punaiselta. Tämä porkkanainen sävy saatiin tosin helposti pois haudehoidon avulla, en kyllä mielelläni heittäisi haudehoitoa aina heti värjäyksen perään.
Tänään heitin päähäni uuden väri löydön Schwarzkopf Brillance kashmirin punainen. Aamulla nähdään mimmonen tukka tuli. Hehheh, kauhulla odottaen herätystä. Ei oo punatukkasena helppoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti