keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Rannepussukka

Projektityönäyttönä suunnittelimme ja toteutimme "rannepussukan", jonka saa näppärästi ranteeseen kiinni vaikkapa lenkille lähtiessään. Pussukkaan voipi sitten sulloa vaikkapa avaimet sekä pankkikortin. Nimeä tällä tuotteella ei vielä ole ja sellainen pitäisi tässä vielä keksiä. Onhan tuota aikaa perjantaihin saakka. Tuoteperheeseen suunnittelimme myös avaimenperäpussukkaa, kännykkälaukkua ja "sormuspussi" (eli rannepussuka mini koossa). Tää sormuspussi on niin tyypillinen turhake, jota kukaan ei oikeesti tarvii mihinkään. Jostain syystä meillä kuitenkin on läjäpäin samantyylisiä turhia vehkeitä, mitkä jopa menevät vielä kaupaksikin. Onko ihmisillä tosiaan niin paljon ylimäärästä rahaa.
Aikaa valmistukseen meni 10 minuuttia, joten on tosiaan nopsa tehdä ja sopiva "teolliseen" valmistukseen. Loppupeleissä tästä tulikin aika kiva. Alemmassa kuvassa vetoketju ja ranneke näyttävät enemmän oranssille, kuin mitä oikeasti ovat. 


Vihreä pallomekko pitäisi saada lähipäivinä valmiiksi, tarkoitus olisi tempaista se niskaan parin viikon päästä dag:n keikalle. Tämä viikko on näyttö viikko, joten en ole ehtinyt paneutua mekon valmistukseen oikeastaan ollenkaan. Maybe tomorrow. 

3 kommenttia:

 1. http://www.iltalehti.fi/muoti/201102020211713_mu.shtml :)

  VastaaPoista
 2. Hihi, olin just sanomassa samaa, olit lehessä :)

  VastaaPoista
 3. Tää oli kyllä kiva ylläri aamuun. :)
  Ja ilman seinäruususta en ois ees tajunnu koko kisaa.

  VastaaPoista