tiistai 1. helmikuuta 2011

Tyylihistoriani

Tyylihistoriani tai oikeastaan hiushistoriani.
Eniten kaikista tyyli asioista minulla on vaihdellut hiustyyli. On ollu pitkää, lyhyttä, sänkee, irokeesia, vihreetä, punasta, violettia sekä mustaa ja vaikka mitä muuta mukavaa. Olen ollut aina kova laittamaan tukkaa.


Alotetaan melkein alusta, vaan ei aivan. Äkkisiltään kakussa näyttäisi olevan viisi kynttilää.


12 vuotiaana alkoivat teiniangstit puskea pintaan.


13 vuotiaana, liekköhän katottu mallia The young ones:in Vivianista.


Kaikki eivät välttämättä heeboa tunne, joten tässä teille Vivian.

Vaikka kuinka yritin löytää kuvaa itsestäni vihreissä hiuksissa, en siinä kuitenkaan onnistunut. Jostain syystä minua ei kukaan ole siihen aikaan filmille ikuistanut. Syynsä varmaan siihenkin. En ole mahtanut olla kovinkaan hemaiseva näky siihen aikaan. Järjestin mukavan yllätyksen äipälle 14 vuotis syntymäpäivänä, tukka lähti.


Myöhemmin irokeesi lähti pois, ensin rastotin tukkani kahteen riviin, sitten leikkasin rastat ja jätin eteen kaksi "tuntosarvea" (kännissä tuntu tosi hyvältä idealta), ja voitte arvata että ne lähti aika vikkelään perässä.
Tämä kuva on rippijuhlistani.


15 vuotiaana jenkeissä, paikka on hotellin vessa. Kyllä, siellä on vähän hulppeemmat käymälät.
15 vuotias edelleen, joku mielenhäiriö tuli leikata sivut taas pois. Ois voinu jättää tekemättä. Muistan että taisin pitää ehkä pari viikkoa tukkaa "siistinä", sitten olikin jo kiire kasvattaa pois.


15 vuotta, tukka kasvoi sittenkin takaisin. 
Sitten mulle tuli tää goottivaihe, tää kesti semmosen vuoden ja musta oli uus musta.


Sitten leikattiin ekaa kertaa otsis, tämän mallin pitäisi olla kleopatra tyylinen. Mutta kuvan otto hetkellä olin muutaman viikon leirillä keskellä metsää, eli ei nykästy aamulla suoristusraudalla.
18 v, jossain vaiheessa olin leikannut itseltäni taas sivut pois, eikö ihminen voi oppia? Hiukset oli mustat ja sivut oli pari senttiä ja blondit.


18 v, tässä esittelen itse tekemiäni housuja. 


Sitten leikattiin otsis ja värjättiin pinkiks, tykkään ihan sikana vieläkin tästä tukasta.


Sitten lähti tukka vaalenemaan, tämäkin tapahtu aika vaivihkaa. Ensin vaalennettiin otsista, sitten jatkettiin tätä prosessia päälihiuksiin, kuten kuvassa näkyy niin alta on vielä tummaa.


Tässä meillä onkin jo ihan kokonaan blondi letti. Tässä välissä olin alkanut kasvatella otsista, kun en jaksanut jatkuvaan olla napsimassa.


Samalla tavalla niin kuin blondi levisi tukkaani ensin otsatukasta, samoin kävi punaisen kanssa. Eka pieni slaissi otsikseen ja nyt on koko tukka punanen. Tai no ei ihan, onhan mulla pari viipaletta mustaakin.


Näinhän siinä kävi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti