tiistai 15. helmikuuta 2011

Demented are go @ Tavastia

Nyt viho viimein sain aikaseks latailla niitä kuvia tuolta kamerasta.

Ei ole helppoa olla nainen, varsinkaan jos ei omista isoa matkalaukkua, vaan joutuu pakkaamaan viikonlopun kamat kolmeen kassiin ja muovipussiin. Huomattavasti helpommin olisin kantanut yhden ison laukun.


Matkaeväät, ei kyllä menty ihan pelkästään näillä, hain matkalla huoltsikalta vielä siideriä.


 Yövyttiin yrjönkadun ompussa ja minä rakastuin punaseen avaruussukkulakoppiin. Diggailen muutenkin punasta sisustus värinä.


Avaruussukkula


Karhun piilomainontaa väliin.

Perillähän me oltiin Helsingissä puoli yhden seutua yöllä. Piti joo päästä lähtemään viideltä Kuopiosta mut pojilla levis auto ja joutuvat ettimään uuden tilalle. Ehdittiin pyörähtää lepakkomiehessä yhdet tilaamassa ja sitten tulikin jo pilkku, loppuilta menikin naapurihotellin sikalassa. 

Helsinkiläiset ei näemmä osaa pitää katuja kunnossa, kävelykadut oli ihan peilijäässä eikä hiekkaa näkyny mailla halmeilla. Oppii kummasti arvostamaan, että täällä ylipäätään hiekotetaan. Yhden ainoan kerran kaaduin ja nekin lipat vedin sunnuntai aamuna kampissa, oli hyvin vahatut lattiat. 


Lauantaina rakennettiin pahvimukista megafoni, saatiin vähän musiikkia kehiin.


Kalansilmäefektillä tulee hauskoja kuvia. 


Bileissä, uusi mekko päällä. 

Demented are go:Sunnuntain aamiainen käytiin syömässä tuolla I <3 Food paikassa. Oli melkosta metsästystä löytää ravintola joka on sunnuntai aamuna klo. 1100 auki. Kaikki tuntui aukeavan vasta 12. Tämä löydettiin kampista, oli aika kuppaset salaatit, ei tarvii käydä toisten. Paluumatka oli yhtä tuskaa, tuntui ettei olla ikinä perillä. Tästä lähin vedän kauheen kooman automatkoille ni menee kuin lentäen, kuskistakin tuntuu varmaan samalta. :D


2 kommenttia:

  1. Ohho, se siis oli paikalla, tottunut että DAG:in keikat tuppaa peruuntumaan :D
    Kade <3

    VastaaPoista
  2. Perutaan tai sitten etitään Sparkya euroopan lentokentiltä keikalle. :D

    VastaaPoista